logotopbadia.png
HOME VERLOSKUNDIGE ZWANGERSCHAP BEVALLING KRAAMBED LINKS CONTACT

Eerste afspraak
Je bent zwanger: gefeliciteerd! Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je contact met ons opnemen voor je eerste afspraak. Je hebt daarvoor geen verwijzing nodig.

Badia vermeld op zwangerinNL

Sinds oktober is er een gratis App op de markt die je informeert over de voortgang van je zwangerschap en alles wat daar bij komt kijken. Neems eens een kijkje!

De verloskundige

Vanaf 13 mei is de nieuwe website www.deverloskundige.nl live. Deze website is speciaal voor (aanstaande) zwangeren ontwikkeld en ondersteunt verloskundigen.

Verloskundige

Hoi, ik ben Badia El Haddad,


gehuwd en moeder van 2 kinderen, een dochter Dina en een zoon Nidal. In 1990 ben ik afgestudeerd aan het Rijksopleidingscentrum Voor Verloskunde te Rotterdam. Na het afstuderen heb ik her en der in het land waargenomen in 1e lijns verloskundige praktijken.  

Sinds 1 september 1990 werk ik als verloskundige te Nederweert (-Eind), Ospel, Leveroy, Heythuysen en Baexem. Vanaf 1 juli 2002 ben ik als solist doorgegaan waardoor het meer mogelijk is om een intensieve band met U op te bouwen.

Kwaliteitsregister

Als verloskundige blijf ik ook in mezelf investeren om mijn kennis en kunde bij te houden. In juni 2010 heb ik daarom het keurmerk kwaliteitsregister van het KNOV behaald. Ik sta daarom ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Door inschrijving in dit register kan een verloskundige zich op een positieve manier onderscheiden. Ik kan mijn activiteiten bijhouden in een persoonlijk elektronisch dossier. Dit register is openbaar. Cliënten, zorgverzekeraars en andere zorgverleners kunnen het register via de website raadplegen: KNOV.

Newsfeed

NIPT

Vanaf 1 april 2017 is de website www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl beschikbaar. De zwangere en haar partner vinden hier informatie over prenatale screening op down-, edwards- en patausyndroom en over de 20 wekenecho. Lees meer

 

RIVM

Dit Nederlandse overheidsinstituut verzorgt informatie, monitoring en wetenschappelijke onderbouwing van het volksgezondheidsbeleid.

 

Gynaecologie Maastricht UMC+

Obstetrie & Gynaecologie Maastricht UMC+: zorg voor vrouwen.

 

VSV Weert

Deze website is de website van het Verloskundig Samenwerkingsverband Verband Weert en omstreken.


Volg ons

   googlepluslogo.png