logotopbadia.png
HOME VERLOSKUNDIGE ZWANGERSCHAP BEVALLING KRAAMBED LINKS CONTACT

Eerste afspraak
Je bent zwanger: gefeliciteerd! Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je contact met ons opnemen voor je eerste afspraak. Je hebt daarvoor geen verwijzing nodig.

Badia vermeld op zwangerinNL

Sinds oktober is er een gratis App op de markt die je informeert over de voortgang van je zwangerschap en alles wat daar bij komt kijken. Neems eens een kijkje!

De verloskundige

Vanaf 13 mei is de nieuwe website www.deverloskundige.nl live. Deze website is speciaal voor (aanstaande) zwangeren ontwikkeld en ondersteunt verloskundigen in hun voorlichting.

Wanneer bellen

Normaal gesproken begint de bevalling tussen 37 en 42 weken. Voor 37 weken en na 42 weken zwangerschap, is het medisch gezien noodzakelijk, dat je bij de gynaecoloog bevalt. Begint je bevalling dus voor of na deze periode, dan verwijzen wij je naar de gynaecoloog.

Neem bij de volgende signalen direct contact op:

Deze kaart is ook te downloaden.

afbeelding-1.jpg afbeelding-1a.jpg
afbeelding-2.jpg afbeelding-2a.jpg
afbeelding-3.jpg afbeelding-3a.jpg
afbeelding-4.jpg afbeelding-4a.jpg
afbeelding-5.jpg afbeelding-5a.jpg
afbeelding-6.jpg afbeelding-6a.jpg

Newsfeed

NIPT

Vanaf 1 april 2017 is de website www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl beschikbaar. De zwangere en haar partner vinden hier informatie over prenatale screening op down-, edwards- en patausyndroom en over de 20 wekenecho. Lees meer

 

RIVM

Dit Nederlandse overheidsinstituut verzorgt informatie, monitoring en wetenschappelijke onderbouwing van het volksgezondheidsbeleid.

 

Gynaecologie Maastricht UMC+

Obstetrie & Gynaecologie Maastricht UMC+: zorg voor vrouwen.

 

Volg ons

googlepluslogo.png